Helse- og Frisklivscoaching

Er du klar for å bli den beste du noen gang har vært?

Da har du kommet til rett sted!

Jeg hjelper sterke og dyktige kvinner og menn – som vil noe mer for seg selv! Jeg hjelper mennesker som deg, som er klar for å bli din beste versjon! Det er på tide med nytt fokus!
Du er kanskje en av de som lurer på om det er ditt liv du lever eller om livet ditt er styrt av andre – av omgivelsene? Er du litt for tilpassingsvillig? Da er det lett å miste seg selv på veien!

Når vi jobber sammen starter vi med det viktigeste: Vi finner frem til hvem du egentlig er! Gjennom coachingen har vi stort fokus på verdiene dine; de er dine ledestjerner, de er ingrediensene som nødvendige for at du er på ditt beste, at livet er på sitt beste.

De største forandringene i livet ditt kommer ikke alltid utenfra – magien ligger i det som kommer innenfra!

Det handler om å være et helt menneske, – det handler om selvfølelsen og selvbilde.

Når du er 100% DEG – da er du alltid god nok!

Vi jobber sammen for at du skal vokse som menneske og få tilbake energien, gleden og godfølelsen!

Min jobb er å lytte til deg, utfordre deg og pushe deg.

Hva kan Helse og – frisklivscoaching hjelpe deg med?

Listen over hva folk erfarer å få hjelp til er lang. Ved bruk av effektive teknikker kan man for eksempel lære seg hvordan holde fokus og motivasjon i en svært presset arbeidssituasjon. Selvledelse er et annet stikkord – lære opp evnen til å prioritere å sortere. Hvordan foreta valg; karrièrevalg eller andre viktige valg. Hvordan oppnå mest mulig livsglede. Hvordan leve med sykdom. Hvordan ivareta egen helse. Hvordan fungere i jobben og med familien. Hvordan skape balanse i livet og hvordan finne glød og glede i hverdagen.

Min utdanning:

Jeg har gradene NLP Practitioner (level 1), NLP Master Practitioner (level 2) og Helse og Frisklivscoach (level 3). Jeg er medlem i Norsk forening for Coaching og NLP (NFCNLP) som er en utøverorganisasjon godkjent av Helsedirektoratet.

Gjennom min utdanning, valg av studiested og medlemskap i NFCNLP (Norsk Forening for Coaching og NLP) oppfyller jeg de krav Helsedirektoratet har satt, og jeg kan gledelig tilby mine tjenester momsfritt.
Er du klar for å bli det beste du nokon gong har vært?

Ta steget nå, – ta action og kontakt meg!

 

Bilde: thephotographymuse via photopin cc

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *