Vilkår for timebestilling og avbestilling:

Avbestilling av time må skje senest kl. 12 siste virkedag før timen skal være eller dersom sykdom forhindrer fremmøte, snarest mulig. Ved for sent meldt avbestilling, må du betale for timen. Dersom jeg må avlyse timen med deg pga sykdom eller lignende, skal jeg informere deg om dette så tidlig som mulig.

(Vi forbeholder oss retten til å endre disse betingelsene når som helst, og du aksepterer å overholde den nyeste versjonen av disse vilkårene for bruk av avtalen hver gang du viser og bruker nettstedet. Du er derfor rådet til å konsultere bruksvilkårsavtalen hver gang du viser og bruker nettstedet.)

• Informasjonen på dette nettstedet er gitt for generell informasjon, ikke er ment å gi medisinske råd og bør ikke stoles på som en erstatning for profesjonell medisinsk rådgivning, diagnose eller behandling.

• Vi kan gi linker på nettstedet til andre nettsteder som ikke er under vår kontroll. Generelt, er enhvert webområde som har en adresse (eller URL) ikke inneholder vår domenenavn slikt nettsted. Disse koblingene er gitt for enkelhets skyld eller referanse, og er ikke ment som en anbefaling av oss av organisasjon eller person som driver nettstedet eller en garanti av noe slag med hensyn til nettstedet eller informasjonen på nettstedet.

• Av hensyn til din bruk av og tilgang til nettstedet vårt, godtar du at i noe tilfelle vil denne praksisen, dets datterselskaper eller tilknyttede enheter, dets innholdsleverandører eller noen annen part som er involvert i å skape, produsere eller levere dette nettstedet eller andre hjemmesider knyttet til dette nettstedet, være ansvarlige overfor deg eller enhet på noen måte (inkludert, men ikke begrenset til, personer som kan bruke eller stole på slike data eller materialer eller hvem slike data og materialer er møblert) for tap, skader (faktiske skader, følgeskader eller straffende), skader, krav, ansvar eller andre årsaker av noe slag eller tegn overhodet basert på eller som følge av informasjon gitt i dette nettstedet eller som resultat av vedtak eller handlinger eller mangel på handling tatt av du
eller noen annen person i tillit til den informasjonen som gis gjennom nettsiden vår, selv om du tipse oss om muligheten for eventuelle krav eller skader.

• Denne praksisen har gjort og vil fortsette å gjøre innsats for å inkludere nøyaktig og oppdatert informasjon på dette nettstedet. Imidlertid er stoffet på vår nettside leveret “som den er”, og i den grad tillatt i henhold til gjeldende lov, fraskriver denne praksisen alle garantier, uttrykt eller underforstått, inkludert, uten begrensning, garantier om salgbarhet og egnethet for et bestemt formål . Denne praksisen påtar seg intet ansvar eller risiko for din bruk av nettstedet. Denne praksisen garanterer ikke at funksjonene som finnes i materialet, vil være uavbrutt eller feilfri, vil feil rettes opp, eller at vår nettside eller serveren som gjør slike sider tilgjengelig er fri for virus eller andre skadelige komponenter. Denne praksisen garanterer ikke og gir ingen garantier når det gjelder bruk eller resultat av bruk av noen av materialene på vårt nettsted i form av deres korrekthet, nøyaktighet,
pålitelighet, fullstendighet, aktualitet eller på annen måte. Ingen av opplysningene i dette nettstedet skal tolkes som en indikasjon på denne praksis synspunkter, meninger eller anbefaling eller oppfordring fra disse. Bortsett fra det som uttrykkes på annen måte, ikke denne praksisen ikke bifaller, operere, kontrollere eller ta ansvar for noe produkt, merke, metode, behandling, informasjon eller tjenester på nettstedet, på noen måte.

• Alt innhold har Copyright © 2017 All Rights Reserved. Bildene og materialer som finnes på websiden er kopibeskyttet eller på annen måte proprietær og kan lastes ned og/eller gjengitt for personlig bruk. Tillatelse til å trykke eller elektronisk reprodusere alle dokumenter, stillbilder, lyd, video-opptak eller andre materialer i hele eller deler av en eller annen grunn er uttrykkelig forbudt, med mindre skriftlig tillatelse er innhentet fra de respektive opphavspersonen(e).