Doctrina AS eies og drives av Marie Hofsløkken. Doctrina tilbyr tjenester innen coaching, undervisning, veiledning og kurs/foredrag  innen Friskliv og Helsefremmende arbeid samt kommunikasjon og etikk.

Inger Johanne & Marie
Jeg har gått mine skritt i livet og har lært meg å sette pris på, og akseptere de evnene jeg har fått. Dette har formet og ført meg frem til den jeg er i dag, og til å inneha evnen til å se hvert enkelt menneske for det det er. Jeg vet at alle mennesker opplever verden fra sitt ståsted. Dette har blitt min plattform og min trygghet i mitt arbeid. Jeg har opparbeidet meg bred erfaring ved å arbeide med mennesker på forskjellige stadier i livet. Variasjonen av mennesker jeg møter på veien i livet gir meg mange positive inntrykk og erfaringer. Med en bred plattform og medfødt visdom jobber jeg for din helse, din sjel og din energi!

Min formelle bakgrunn:
– Høgskolen i Hedmark (førskolelærer), Høgskolen i Bergen (pedagogikk), Høgskolen i Hedmark (organisasjonskommunikasjon og ledelse).
– Jeg har også flere års arbeidserfaring innen utdanning, veiledning, administrasjon og ledelse.
– NLP Practitioner, NLP & HNLP Master Practitioner og har i tillegg gjennomført utdanningen NLP Helse og Frisklivscoach ved Nordic Coach & NLP Academy i Oslo.
– Diplomert Healer MNHA etter endt utdanning innen Healing og Helsefremmende arbeid ved The Paradigm Academy.
– Medlem av Norsk Forening for Coaching og NLP (NFCNLP), Nordic Healing Assosiations (NHA).

Publikasjoner:

– Glimt fra Livet, novellesamling. (ISBN-10: 1537608568) 2016
– VEKS faget for alternative utøvere, en innføring i vitenskapsteori, etikk og moral, kommunikasjon, samhandling og samfunn. (ISBN: 978-1480041981) Nyutgivelse høsten 2016 (utg.2)
– The Light Within – Lyset fra innsiden. ISBN-13:978-1466490550 (norwegian edition) ,ISBN-13:978-1466396944, (english edition)

Motto: «Du klarer det du virkelig vil!»

Logo NHA

 

 

 

 

 

 

Doctrina AS har et godt samarbeid Liv Christin Markussen. Sammen har vi utarbeidet en kunnskapsplattform med tyngde på VEKS-faget. Les mer.